Jetta Post

Presentator Dagvoorzitter Entertainer


Over JET


Petra Kramer
| Adviseur Dienstverlening gemeente Molenland

Jetta heeft een visie op Dienstverlening opgeleverd. Een goed, leesbaar stuk dat is omarmt door het bestuur. Resultaat en proces waren bij haar in goede handen. Haar brainstormsessies waren perfect voorbereid en aansprekend. Ze hield oog voor het menselijke aspect en kreeg met haar enthousiasme iedereen mee. Ik kijk met veel plezier terug op onze samenwerking!

 

Mike Bouwmeester | Manager Gegevensmanagement & Partner in verbetering BMC Implementatie

Jetta beschikt over een flinke dosis charisma. Door haar spontaniteit en oprechte interesse is zij een fijne sparringpartner voor jong en oud. Met haar energieke verschijning weet zij aanwezigen van begin tot eind te boeien. Jetta is een oprechte entertainer waar ik met veel plezier mee heb samengewerkt!


Anja Sijgers beveelt Jetta Post van harte aan!Renske Stumpel
| Adviseur EU projecten bij de gemeente Groningen

Ik heb veel projecten met Jetta gedaan. Het komt altijd voor elkaar. Ze is van vele markten thuis, maar ‘voor de troepen’ op haar best. Vraag Jetta iets en je weet dat het goed komt. Jetta's kracht zit 'm in haar enthousiasme en haar persoonlijkheid. In haar presentaties geeft ze de volle 100%. Elke keer weer. Jetta levert! 


Albert Schut | Directeur Even Werkt!

Jetta is een uiterst professionele persoon, adviseur, dagvoorzitter en reporter. Jetta combineert zakelijkheid, expertise, humor en gevoel voortreffelijk. Het is een plezier om met haar te werken. Zoek niet verder als je een sterke persoonlijkheid zoekt!

Monique Overmeer beveelt Jetta Post van harte aan!


Linda Hamming beveelt Jetta Post van harte aan!


Janine Douma beveelt Jetta Post van harte aan!
 

JET  actueel